Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Klar champignonbouillon

Klar champignonbouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.champignon
1 bdt.suppegrønt
200 g.kyllingbryst
2 æggehvider
 isterninger
5 knuste peberkorn
1 laurbærblad
1 kvisttimian
5 dl.grøntsagsbouillon
1 bdt.forårsløg
2 spsk.hakket kørvel
1 pakkebutterdej
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Læg et par champignon til. Suppegrønt renses og sammen med champignon og kyllingebryst køres gennem kødhakkeren. Farsen røres sammen med nogle knuste isterniner, peberkorn, laurbærblad, æggehvider og timian. Hældes i gryde og bouillon hældes over. Koges op ved svag varme og simrer ca. 1 time (i starten røres jævnligt rundt så æggehviderne ikke sætter sig på bunden af gryden). Bouillonen sigtes igennem et klæde. De tilsidelagte champignon skæres i skiver. Forårsløgene skæres i tynde ringe. Fordel champignon, forårsløg og finthakket kørvel i 4 suppeterriner (1 personers). Hæld den sigtede bouillon over. Butterdejen rulles ud og udstikkes i cirkler, som er lidt større end suppeterrinerne. Pisk æggeblommen sammen med lidt vand og pensl kanten af terrinerne. Læg butterdejen fast på kanten og pensl overfladen med det resterende blomme. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6775 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu