Hak kantarellerne og løget og svits det let i smørret. Tilsæt derefter vand, bouillon, linser, laurbær og det pressede hvidløg. Lad det koge ca. 20 minutter. Riv guleroden. Bland soyamel og vand og pisk det ned i suppen. Lad det koge i yderligere 10 minutter. Tilsæt rigeligt hakket persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 11910 gange, og udskrevet 262 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Tilføjede lidt rosmarin fra haven samt en lille rød chilli, og fik det mest velafrundede måltid. Lækker og mættende suppe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider