Rens svampene. Del de største et par gange. Dryp dem med citronsaft. Smelt smørret og damp de hakkede skalotteløg klare heri. Tilsæt svampene og lad dem snurre 4-5 minutter. Hæld bouillon ved og lad det koge 10 minutter. Pisk fløden og æggeblommerne sammen. Leger suppen hermed, mens der røres. Bring nu suppen nær kogepunktet den må ikke koge. Smag suppen til med salt, peber og sherry.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 21061 gange, og udskrevet 808 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider