Champignonsuppe med grissini

Champignonsuppe med grissini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
250 g.champignon i kvarte
0.5 finthakket løg
1 fedfinthakket hvidløg
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
5 dl.hønsebouillon
4 stængergrissini
 
Opskrift:
Løg, hvidløg og champignon svitses af. Drysses med mel og tilsættes bouillon. Koges ca. 15 min. Smages til med salt og peber. Suppen kan evt. smages til med madeira og piskefløde. Server med grissinistænger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 15057 gange,
og udskrevet 341 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu