Svampesuppe med parmesan

Svampesuppe med parmesan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 fedfintsnittede hvidløg
5 dl.grøntsagsbouillon
2 fintsnittede skalotteløg
200 g.rensede kantareller
200 g.snittede østershatte
 saucejævner
 friskrevet parmesanost
1 lille bdt. bredbladet persille
 Al Dente olivenolie
 Maldon Sea Salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olivenolie i en gryde og tilsæt løg og svampe. Rist det i 2 minutter. Tilsæt hvidløg og bouillon. Lad det simre yderligere 10 minutter. Krydr med salt og peber. Jævn suppen og tilsæt persille. Kog suppen igennem og server med friskrevet ost og et godt brød.

Tips:

Vil du supplere suppen, kan du evt. i de sidste 5 minutter tilsætte strimler af kyllingefilet.





karakterer:
Opskriften er vist 14224 gange,
og udskrevet 406 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu