Svampesuppe med hvidløg
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Pil hvidløgene og blancher dem i 1 minut, lad dem dryppe af, pil dem. Lad svampene simre i smørret i 5 minutter, tag dem og stil til side. Kom hvidløgene ned i smørret og svampesaften og lad dem småkoge under låg i ca 10-15 minutter indtil hvidløgene er møre. Rør melet i og lad det koge op under omrøring. Skru op for varmen og kom hønsefonden iog mælken i lidt efter lidt, mens der røres, lad det koge i ca 10 minutter. Tilsæt svampene og lad suppen simre 1 minut længere. Tag gryden af og tilsæt fløden og krydr med salt og peber.
Server med et drys friskhakket persille og tynde skiver rå svampe.
|
|
Opskriften er vist 16149 gange,
og udskrevet 426 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2010-01-04 19:53:30 Savner stadig svar på hvor meget mælk der skal tilsættes ! Jesper Møller - 2009-08-15 18:50:23 På ingredienslisten står der ikke noget om mælk, men det gør der under fremgangsmåde. Hvor meget mælk skal der bruges? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne