Svampesuppe med hvidløg

Svampesuppe med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hele hvidløg ( ca 25 fed )
225 g.rensede og halverede champignon
75 g.smør
1 tsk.frisk timian
25 g.hvedemel
1.5 dl.hønse fond eller suppe
0.75 dl.Kaffefløde 9%
 Salt
 peber
 
 Pynt:
2 spsk.hakket persille
50 g.champignoner skåret i tynde skiver
 
Opskrift:
Pil hvidløgene og blancher dem i 1 minut, lad dem dryppe af, pil dem. Lad svampene simre i smørret i 5 minutter, tag dem og stil til side. Kom hvidløgene ned i smørret og svampesaften og lad dem småkoge under låg i ca 10-15 minutter indtil hvidløgene er møre. Rør melet i og lad det koge op under omrøring. Skru op for varmen og kom hønsefonden iog mælken i lidt efter lidt, mens der røres, lad det koge i ca 10 minutter. Tilsæt svampene og lad suppen simre 1 minut længere. Tag gryden af og tilsæt fløden og krydr med salt og peber. Server med et drys friskhakket persille og tynde skiver rå svampe.





karakterer:
Opskriften er vist 15918 gange,
og udskrevet 422 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-04 19:53:30
Savner stadig svar på hvor meget mælk der skal tilsættes !

  -   2009-08-15 18:50:23
På ingredienslisten står der ikke noget om mælk, men det gør der under fremgangsmåde. Hvor meget mælk skal der bruges?