Pekingsuppe
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt/stegt svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Vask svampene og læg dem 10 minutter i blød i lunkent vand. Tag dem op, tør dem og skær dem i strimler. På samme måde skæres svinekødet og bambusskuddene. Pibeløget eller den halve porre hakkes fint.
I en skål blandes vermouth, citronsaft, soyasauce og sambal orlek. Varm en spsk. olie i en gryde over stærk varme. Steg svinekødstrimlerne 1 minut, tilsæt svampene og rør rundt. Efter et minut hældes kyllingebouillonen og vermouthblandingen ned i gryden. Lad suppen koge 10 minutter. Tilsæt bambusskuddene og de kinesiske vermicelle. 2 minutter efter er retten færdig. Pisk ægget i en skål. Hæld det piskede æg i den kogende suppe og rør rundt. Drys med hakkede pibeløg til sidst. |
|
Opskriften er vist 111867 gange,
og udskrevet 2360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (51 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2015-04-28 17:06:59 Mindre af alle mulige ingredienser som ingen nogensinde har hørt om ? shakerboi - 2012-05-30 17:39:34 En rigtig god suppe :) jeg har lavet den mange gange og jeg har brug kylling i stedet for nogen gange og den blev lige så god. jeg bruger kun alm. danske svampe da jeg ikke kan li de sorte. jeg bruger ikke vermouth i. vermicelle er en kinesisk nudel ligesom glad nudler Rene - 2011-09-29 10:00:15 Kan det virkeligt passe at der skal 7.5liter bouillon i til 2 personer? Birte R - 2011-03-30 18:51:46 Hvad er kinesiske vermicelle og hvor kan man købe det Henrik G - 2010-02-13 08:35:39 Brug andebryst eller kyllig - er mere smagfuldt. Andre svampe kan sagtens bruges. Herlig suppe! Tibbi - 2009-11-10 14:02:55 Har alle brugt vermouth eller er der nogen som har forsøgt sig med noget andet?? Jan K - 2008-12-15 16:06:08 Rigtig god forret til nytårsaften, har lavet den mange gange og laver den i år igen :) Tine - 2008-07-31 13:22:39 Kan man få det andre steder end kinesiske forretninger. Orby - 2008-07-06 21:00:15 de sorte svampe kan købes i alle asiatiske markeder hvis man bruger hele chili (hul i toppen og tømt for kerne) bliver suppen gennemsigtig, som den fås på restauranter Louise - 2007-10-26 12:52:05 Hvor kan man købe de sorte svampe? Nina - 2007-10-19 18:59:15 Super suppe! Smager rigtigt godt. Sofuspige - 2007-03-12 18:20:37 Kanon god suppe! Christian S. - 2005-01-01 01:01:01 Pekingsuppe er en rigtig god suppe sum er min ynglings spise. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne