blandede svampe hele eller i mindre stykker 500 g. blandede svampe hele eller i mindre stykker
10
dl.
grønsagsbouillon eller hønsefond 10 dl. grønsagsbouillon eller hønsefond
20
g.
smør blandet med 20 g. smør blandet med
2
spsk.
hvedemel 2 spsk. hvedemel
1
lille bæger creme fraiche 38 % 1 lille bæger creme fraiche 38 %
2
spsk.
snittet estragon eller 1 tsk. tørret 2 spsk. snittet estragon eller 1 tsk. tørret
salt salt
peber peber
Opskrift:
Skær bacon i tynde skiver på tværs og rist dem brune og sprøde på panden. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Varm baconfedt og smør på panden og lad svampene sautere, til al væden er fordampet.
Hæld svampene i en gryde, tilsæt bouillon og lad suppen koge i 10 Minutter. Rør smør og mel sammen, kom det i suppen og kog i 5 minutter. Tilsæt creme fraiche og estragon og smag til med salt og peber.
Som forret med flutes eller kuvertbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(14 stemmer)
Opskriften er vist 16144 gange, og udskrevet 648 gange.
Kommentarer
- 2008-06-23 16:51:41 Sauter gulerødder i tern sammen med svampene.
Palle - 2008-03-27 23:47:07 Pas på med maggiterninger,til fong,for de er meget salte ellers rigtig god
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider