Champignonsuppe med rejer

Champignonsuppe med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.friske champignon
500 g.pillede rejer
4 chalotteløg
1 bdt.persille
25 g.smør
2 tsk.citronsaft (efter smag)
2.5 dl.grønsags bouillon
2.5 dl.(halv) tør hvidvin
5 dl.fløde
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Rens og hak champignon og løg. Smelt smørret i en gryde og lad løgene blive klare heri. Tilsæt citronsaft og champignon. Tilsæt bouillon og hvidvin - lad suppen småkoge ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge ca. 5 min. Tilsæt rejer og lad dem varme igennem i suppen, det må ikke koge.

Persillen hakkes og drysses over suppen ved servering. Hvis suppen er for tynd kan den evt. jævnes med en smørbolle af 20 g smør og 2 spsk. mel. Det tilsættes i så fald før rejerne. Suppen skal koge igennem med smørbolle.

Det hele serveres med groft hjemmebagt brød og tør hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 18755 gange,
og udskrevet 556 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-24 18:15:01
er det ikke skalotteløg istedet for chalotteløg