Rens og hak champignon og løg. Smelt smørret i en gryde og lad løgene blive klare heri. Tilsæt citronsaft og champignon. Tilsæt bouillon og hvidvin - lad suppen småkoge ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge ca. 5 min. Tilsæt rejer og lad dem varme igennem i suppen, det må ikke koge.
Persillen hakkes og drysses over suppen ved servering. Hvis suppen er for tynd kan den evt. jævnes med en smørbolle af 20 g smør og 2 spsk. mel. Det tilsættes i så fald før rejerne. Suppen skal koge igennem med smørbolle.
Det hele serveres med groft hjemmebagt brød og tør hvidvin.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 16694 gange, og udskrevet 525 gange.
Kommentarer
mamaæd - 2013-03-24 18:15:01 er det ikke skalotteløg istedet for chalotteløg
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider