gulerødder og ærter (frosne) 250 g. gulerødder og ærter (frosne)
1
dl.
piskefløde 1 dl. piskefløde
1
tsk.
salt 1 tsk. salt
0.125
tsk.
friskkværnet peber 0.125 tsk. friskkværnet peber
purløg purløg
revet ost (Danbo) revet ost (Danbo)
Opskrift:
Porrer og løg renses og skæres i tynde skiver og svitses i smørret. Derefter tilsættes suppen, mælken og timian, og det hele koger ca. 10 min. Gulerødder og ærter samt piskefløde kommes i. Retten koger atter 5 min., og smages til med salt og peber.
Servering: Lige inden servering klippes purløg over. Revet ost serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 21927 gange, og udskrevet 453 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider