Champignonerne renses og skæres i skiver. Blomkålshovedet skylles og deles i små buketter, og begge dele koges i saltet vand 10 min. Smør og mel røres sammen til en smørbolle, der kommes på suppen og piskes forsigtigt ud, uden at grønsagerne går i stykker. Suppen koger ca. 5 min, hvorefter mælk og suppeterninger tilsættes. Det hele bringes i kog, suppen smages til, og hakket persille drysses over ved serveringen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(6 stemmer)
Opskriften er vist 18760 gange, og udskrevet 437 gange.
Kommentarer
søren P - 2017-02-02 19:17:25 meget dejlig, gav den lige et stref af muskatnød det gav det lige et godt pift....
Jette København Ø - 2012-01-26 12:21:05 Jeg bruger lidt fløde i stedet for mælk, kommer en grøntsagsbouillon terning i og vand efter behov - super dejlig suppe
john - 2011-09-12 14:45:32 Der mangler blot at fortælle hvad det er for en suppeterning der bruges.
Forsøgsvis vil jeg prøve grøntsagsboullionterning.
hilsen.
john
birthe jensen - 2010-10-19 08:06:21 Det er en rigtig god suppe, men jeg vil opbage den i stedet for i stedet for at ligere med smørbolle, da jeg synes suppen er for tynd
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider