Champignonsuppe med mandler

Champignonsuppe med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.champignoner
1 hakket løg
30 g.smør
3 spsk.hvedemel
1 dl.hvidvin
1-1.5 l.hønsebouillon
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Fyld:
 skivede champignonhoveder
1 dl.piskefløde
1 æggeblomme
 maizenamel
60 g.ristede mandelflager
 
Opskrift:
Del champignonerne i hoved og stokke. Læg hovederne til side til fyld i suppen.

Hak stokkene og løget og damp dem 5 minutter i smør. Drys mel på og rør rundt. Tilsæt hvidvinen og spæd med bouillonen.

Kog under låg i 20 minutter. Si suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde og kog suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Kom champignonhoveder, der er kogt 5 minutter i 25g smør og 1 spsk citronsaft , med væde i suppen. Pisk piskefløde og æggeblommer sammen og tilsæt evt også maizenamel, hvis du synes, suppen skal være tykkere. Rør blandingen i suppen og varm den igennem (må ikke koge).

Hæld suppen i varme tallerkner og drys med ristede mandelflager. Server brød til fx kartoffelbrød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9847 gange,
og udskrevet 184 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anette  -  2007-01-17 12:30:50
En supergod suppe