Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Vildsvine- og tranebærfrikadeller

Vildsvine- og tranebærfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
100 g.tranebær
500 g.vildsvinekød eller hakket flæsk
2 tsk.hakket rosmarin
3 fedknust hvidløg
1 citron Reven skal og saft herfra
6 fintsnittede forårsløg
 Salt
 Peber
1 agurk
 Havsalt
 Citronsaft
 Bruschetta
 Olivenolie
 Groft salt
 Hvidløg
 Frisk rosmarin
 
Opskrift:
Alle ingredienserne blandes sammen med hånden og dellerne formes. Steg dellerne i ca. 5 minutter på hver side. Lav en agurkesalat ved at skære lange strimler af agurken med en skræller. Kom skrællerne i en skål og drys salt og citronsaft over. Lad det stå i fem minutters tid. Skær det italienske brød i skiver og rist det. dryp lidt olivenolie henover og gnid hvidløg og salt over. Kom til sidst agurkesalaten på brødet og læg frikadellerne øverst. Drys rosmarin henover.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (5 stemmer)

Opskriften er vist 12679 gange,
og udskrevet 377 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2014-05-23 14:42:37
Det er clidt uklart om citronsaft og skal ,skal i farsen eller agurkesalaten??