franskbrød eller sandwichbrød hvidt eller groft8 skiver franskbrød eller sandwichbrød hvidt eller groft
Smør Smør
Dijonsennep Dijonsennep
1
bdt.
purløg1 bdt. purløg
8
skiver
kalkunbryst kogt og røget8 skiver kalkunbryst kogt og røget
4
skiver
toastost eller hollandsk gouda4 skiver toastost eller hollandsk gouda
Salt Salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Smør brødskiverne.
Vend dem og smør sennep på de andre sider.
Læg en skive kalkunbryst på de 4 brød, herpå fintklippet purløg, krydre med salt og friskkværnet peber, herpå en skive ost, ovenpå igen en skive kalkun, yderligere purløg, salt og peber og til sidst, de sidste skiver brød med smørsiden opad.
Ristes i en sandwichtoaster efter anvisningen. ELLER
på en tør panden ved jævn varme ca. 3 - 4 min på hver side. ELLER
I ovn ved 225 gr. i ca 10 min. på en plade med bagepapir.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 13152 gange, og udskrevet 212 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider