Kalkuntoast

Kalkuntoast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Toast

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 skiverfranskbrød eller sandwichbrød hvidt eller groft
 Smør
 Dijonsennep
1 bdt.purløg
8 skiverkalkunbryst kogt og røget
4 skivertoastost eller hollandsk gouda
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Smør brødskiverne. Vend dem og smør sennep på de andre sider. Læg en skive kalkunbryst på de 4 brød, herpå fintklippet purløg, krydre med salt og friskkværnet peber, herpå en skive ost, ovenpå igen en skive kalkun, yderligere purløg, salt og peber og til sidst, de sidste skiver brød med smørsiden opad. Ristes i en sandwichtoaster efter anvisningen. ELLER på en tør panden ved jævn varme ca. 3 - 4 min på hver side. ELLER I ovn ved 225 gr. i ca 10 min. på en plade med bagepapir.


karakterer:
Opskriften er vist 13627 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu