Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcreme

Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
150 g.kogt eller røget kalkunbryst i skiver
2 skiverrugbrød
 Evt.smør
 
 Tomatcreme:
50 g.soltørrede tomater i olie
75 g.cornichoner
100 g.kvark 5% eller 1%
 Friskhakket basilikum efter smag
 Peber efter smag
 
Opskrift:
Hak soltørrede tomater og cornichoner med en kniv og rør det sammen med kvark og basilukum. Smag til med peber.

Anret kalkunkødet på rugbrødet og top med tomatcremen. Pynt evt. med strimler af soltørrede tomater


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17817 gange,
og udskrevet 325 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Laila  -  2010-07-10 16:41:38
Tomatcremen giver rigtig god smag til kalkunen. Jeg hakkede den i en løghakker og fik megen ros for netop det stykke mad. Basilikum har jeg i drivhuset - masser!