kogt eller røget kalkunbryst i skiver150 g. kogt eller røget kalkunbryst i skiver
2
skiver
rugbrød2 skiver rugbrød
Evt.
smør Evt. smør
Tomatcreme: Tomatcreme:
50
g.
soltørrede tomater i olie50 g. soltørrede tomater i olie
75
g.
cornichoner75 g. cornichoner
100
g.
kvark 5% eller 1%100 g. kvark 5% eller 1%
Friskhakket basilikum efter smag Friskhakket basilikum efter smag
Peber efter smag Peber efter smag
Opskrift:
Hak soltørrede tomater og cornichoner med en kniv og rør det sammen med kvark og basilukum. Smag til med peber.
Anret kalkunkødet på rugbrødet og top med tomatcremen. Pynt evt. med strimler af soltørrede tomater
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(6 stemmer)
Opskriften er vist 17312 gange, og udskrevet 324 gange.
Kommentarer
Laila - 2010-07-10 16:41:38 Tomatcremen giver rigtig god smag til kalkunen. Jeg hakkede den i en løghakker og fik megen ros for netop det stykke mad. Basilikum har jeg i drivhuset - masser!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider