Risotto med kalkynbryst

Risotto med kalkynbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
2 hakkede løg
1 tsk.karry
4 dl.kogt ris
300 g.kogt kalkunbryst i tern
 salt
 peber
0.5 dl.vand
2 dl.frosne ærter
 
Opskrift:
Svits løgene i olie og tilsæt karry. De øvrige ingredienser røres i og retten simrer ca. 10 minutter til alt vandet er opsuget. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 11007 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-08-02 19:14:44
sorry, men din opskrift har intet at gøre med risotto. Det er en risbiks, du laver, ikke noget slemt i det, men at kalde det for risotto er en meget grim fejl. Måske skulle du læse nogle flere intelligente kogebøger?