Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Økologisk joggingbrød med kogt røget kalkunbryst, æble og peberrod

Økologisk joggingbrød med kogt røget kalkunbryst, æble og peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

PålægRet : Pålæg - SandwichSalat / PålægsSalat

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.kogt røget kalkunbryst
10 økologisk joggingbrød á 75g
 
 Fyld:
8 æbler
100 g.sukker
1 stang frisk peberrod
 bønnespirer
 
Opskrift:
Kogt røget kalkunbryst optøs ved køleskabstemperatur og skæres i tynde skiver. Æblemos: Æbler skrælles, kernehus fjernes. Dampes over svag varme sammen med sukkeret, hvorefter æblerne moses groft. Æblemosen tilsmages med fintrevet peberrod. Økologisk Joggingbrød: Brødet bages i forvarmet ovn v. 200°C. Afkøles og flækkes. Et lag æblemos lægges på hver underdel, herpå lægges skiver af røget kalkunbryst. Der toppes op med solsikkespirer. Resten af æblemosen fordeles på de resterende brød (overdele) og overdelen lægges på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9602 gange,
og udskrevet 119 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu