Stegtesild

Stegtesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegtesild, billede 4 Stegtesild, billede 1 Stegtesild, billede 2 Stegtesild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.sild
0.5 tsk.havsalt
 Hvedemel
2 spsk.olie
1 pottedild
 
Opskrift:
Rens sildene, tag rygbenet ud, men lad filéterne hænge sammen i ryggen.

Drys bugen med salt og hakket persille eller dild. Skær et skråsnit i skindet på hver side og vend silden i hvedemel.

Steg dem gyldne i olie. Serveres med brød eller kornretter og en salat med citrondressing.

Variation:
bland lidt reven peberrod eller ingefær i melet, inden sildene vendes i det. Steg evt. lidt løg med sildene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 40189 gange,
og udskrevet 405 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Claus  -  2018-10-26 18:08:55
- Enkelt men godt - fisken klarer altid det meste selv