Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Stegtesild

Stegtesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :


Stegtesild, billede 4 Stegtesild, billede 1 Stegtesild, billede 2 Stegtesild, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.sild
0.5 tsk.havsalt
 Hvedemel
2 spsk.olie
1 pottedild
 


Opskrift:

Rens sildene, tag rygbenet ud, men lad filéterne hænge sammen i ryggen.

Drys bugen med salt og hakket persille eller dild. Skær et skråsnit i skindet på hver side og vend silden i hvedemel.

Steg dem gyldne i olie. Serveres med brød eller kornretter og en salat med citrondressing.

Variation:
bland lidt reven peberrod eller ingefær i melet, inden sildene vendes i det. Steg evt. lidt løg med sildene.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 32233 gange,
og udskrevet 347 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu