Laks med puddersukker

Laks med puddersukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bamse

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.laks
0.5 dl.vindruekerneolie
 salt
 hvid peber
1 dl.lys farin
 
Opskrift:
lad fiskehandleren filetere laksen i to sider, skindet skal ikke fjernes, fjern til gengæld omhyggeligt småbenene med en lille tang eller pincet, inden fileterne lægges med kødsiden opad i et oliesmurt ildfast fad, pensl med olie, drys med salt og peber og slut af med at komme et jævnt lag lys farin på fisken, inden fadet sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min.

Tips:

Laks med farin er en nem, utraditionel og endog særdeles delikat ret, som man let får smag for, selv om det kan lyde som en blasfemisk blanding. som tilbehør er foliestegte dildkartofler og en skål grøn salat med creme fraiche dressing meget lækker, skrællede kartofler pakkes i smørsmurt folie med endnu en klat smør, lidt frisk dild og salt. kartoflerne skal bages en time og kan sagtens være i ovnen sammen med fisken, en tør, kold hvidvin hører sig til.





karakterer:
Opskriften er vist 18838 gange,
og udskrevet 275 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-18 12:32:06
er rigtig lækker , men med ørred er det bare mums og med salt bagte kartofler og grønt endnu mere mums