Havtornmarmelade

Havtornmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Havtorn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.saft af havtornebær
750 g.æbler i små stykker
 sukker efter smag
100 g.svesker
 evt.melatin m. pektin
 
Opskrift:
Æbler og svesker koges i saften, til de moser, smages til med sukker og tilsættes evt. lidt melatin med pektin. Da smagen er noget speciel, kan det være en god ide at lave små portione til at fryse og tage frem en gang imellem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 55633 gange,
og udskrevet 1010 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ib Skaale  -  2017-10-07 17:00:25
Har lavet den flere gange. Det er affaldsæbler jeg bruger hvor jeg har skåret det dårlige af. Og hverken melatin eller atamon, kun skollede glas. Bruger det også som vertindegaver.

Lars  -  2015-11-19 23:18:27
Hvordan kan man kalde det marmelade, når udgangspunktet er SAFT?? Marmelade tager udgangspunkt i frugt og bær - ikke saft!!!