Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vildtleverpostej

Vildtleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrlever - Dyrelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.dyrelever
300 g.kalvelever
350 g.spæk hakket 2 gange
2 store løg
2-3 ansjoser
2 æg
2 tsk.sukker
2 tsk.salt
1 tsk.peber
1-2 tsk.allehånde
1 spsk.sød paprika
1 tsk.stødte nelliker
75 g.hvedemel
75 g.smør
1 dl.sødmælk
 
 efter valg:
2-4 stk.hvidløg eller grofthakket oliven eller 5-10 knuste enebær eller grofthakket bacon eller grofthakket svampe
 
Opskrift:
Leveren hakkes 2 gange sammen med løg og ansjoser i en kødhakkemaskine.

Smørret smeltes, og man bager nu op med mel og mælk, til det er en tyk masse, og heri kommer man det hakkede spæk og rører godt i det, til spækket et smeltet.

Kom nu den hakkede lever, op i opbagningen, du lige har lavet, tilsæt krydderierne og æggene og bland det godt, hvorefter det mældes op i bakkerne eller en smurt form.

Postejen bages i en forvarmet ovn ved ca. 190 grader C i ca. 1 time normal ovn ved varmluft 160 grader C i ca. 45 minutter.

Lad den færdige postej afkøle.

Serveres lun med Bacon, Champignon, Rødbeder


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 26967 gange,
og udskrevet 1085 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu