Vildtfrikadeller

Vildtfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyresmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Team Tøs

Indsendt :      Red:

Vildtfrikadeller, billede 4 Vildtfrikadeller, billede 1 Vildtfrikadeller, billede 2 Vildtfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.dyresmåkød
200 g.flæskekød
50 g.røget spæk
1 løg
 
1 tsk.salt
 peber
2 æg
1.5 dl.mælk
1.5 dl.hvedemel
 timian eller andre krydderier man godt kan lide
 
 Sauce:
1.5 spsk.hvedemel
3 dl.vildtbouillon
1 dl.sødmælk
 salt
 peber
 evt.ribsgele
 
Opskrift:
Kød, spæk og løg hakkes og røres med salt, peber, æg og hvedemel. Mælk tilsættes lidt efter lidt til passende konsistens, som almindelige frikadeller.

Dyp en spiskeske i vamt vand, og form frikallerne inden de kommes på panden med let brunet smør. steges ca. 4 min. på hver side, så de har fået en sprød skorpe.

Sauce:

Drys mel på panden og rør det ind i smørret, hæld bouillon og mælk i under omrøring lidt efter lidt, 4-5 dl. væde smag til med salt, peber og evt. ribsgele eller ribssaft.


karakterer:
Opskriften er vist 72916 gange,
og udskrevet 1954 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu