| |
|
Mandarinpandekager - Po-ping
Mandarinpandekager - Po-ping, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
200 | g. | hvedemel200 g. hvedemel | 3/4 | kop | kogende vand3/4 kop kogende vand | 3-4 | spsk. | sesamolie eller vegetabilsk olie3-4 spsk. sesamolie eller vegetabilsk olie | | | |
| |
Mel og vand æltes til en fast dej, som hviler tildækket ½ time.
Derefter rulles dejen ud til en ca ½ cm tyk plade, hvoraf udstikkes cirkler på ca. 5 cm i diameter.
Halvdelen af disse cirkler pensles med olie, den anden halvdel lægges ovenpå, hvorefter de dobbelte cirkler rulles ud til en diameter på ca. 15 cm.
Varm en smule olie på påanden og steg de dobbelte pandekager ca. ½ minut på hver side, hvorefter de straks skilles forsigtigt ad.
Serveres med det samme eller holdes varme til anden er færdig.
Tips:
Spises til Peking-and:
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 16694 gange, og udskrevet 145 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Anders - 2010-07-11 22:12:04 Fordi de stammer fra et område der hedder Mandarin...
- 2007-08-12 17:46:14 hvorfor mandarin?
|
|