Svampe lægges i en skål og dækkes med kogende vand. Trækker 20 minutter, eller til de er bløde. Afdryppes og hakkes fint.
Svampe, kyllingekød og ingefær røres sammen i en skål.
Spiskefulde af farsen rulles til boller.
Olie varmes i en tykbundet gryde; bollerne brunes for kraftig varme i 4 min, vendes ofte under stegningen.
Tages op og afdryppes på køkkenrulle.
Skær løg i både og kom dem i gryden; svitses for jævn varme i 2 minutter, eller til de er let brunede.
Currypasta:
Blend koriander, citrongræs, hvidløg, citronskal, chilier, gurkemeje og ekstra vand i food processor, til der ikke er klumper.
Hæld currypasta i gryden til løgene. Svitses under omrøring i 2 min. Tilsæt kokosmælk, vand og fiskesauce. Bringes i kog under omrøring. Varmes dæmpes, tilsæt kødboller og kog retten i 20 minutter under låg, eller til saucen er jævnet.
Rør basilikum i.
Serveres med ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 108539 gange, og udskrevet 1349 gange.
Energi:
KJ total 13123 (3124 kcal)
KJ pr. Pers. 3280 (781 kcal)
Vægt ialt 2896 gram
Vægt pr. Pers. 724 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal) Protein 5.6 gram Fedt 4.7 gram Kulhydrat 11.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2013-10-12 18:50:32 Puha, jeg glæder til at vænnne mig til chili! :P Det er spicy men godt!
Per - 2009-02-21 09:42:28 vi snød lidt og brugte 2 spsk. færdiglavet currypasta.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider