Isroulade

Isroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - IS ( Mælk / Fløde )

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Nøddebund:
100 g.valnøddekerner
100 g.hasselnøddekerner
100 g.sukker
4 æggehvider
100 g.sukker
1 portion orange-chokoladeis
 
Opskrift:
Kør nødder og sukker i food-processoren til indholdet er næsten som mel. Pisk hviderne meget stiver og vend sukker og nøddesukker i. Beklæd en bradepande, 25*35, med bagepapir. Smør papiret godt med dulle og hæld dejen i. Bag bunden i ca. 35 min. ved 160º. Drys sukker på et ark bagepapir og vend den bagte bund ud på papiret. Papiret løsnes fra den afkølede nøddebund. Isen stilles i køleskabet, til den kan skæres i skiver. Bundens underside dækkes med skiver af is og rulles tæt sammen ved hjælp af bagepapir. Pak rouladen ind i bagepapiret, læg den i en frostpose og frys den ned. Når den tages ud af fryseren lægges den i køleskabet en halv timers tid, før den skæres i skiver. Server med jordbærsauce til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 29913 gange,
og udskrevet 723 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne-Mette  -  2011-10-05 11:13:39
Hvis du bager bunden i 35 minutter, som det står i opskriften, får du en sprød bund, der kan bruges til en skøn islagkage. Hvis den skal bruges til roulade skal den ikke være i ovnen så lang tid.