Krokaner

Krokaner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
125 g.havregryn
125 g.mørk farin
125 g.smør
3 spsk.lys sirup
2.5 dl.piskefløde
0.5 vanillestang
 
Opskrift:
Havregryn, farin, smør og sirup røres sammen, æltes og rulles ud i 2 stænger med en diameter på 3 cm. De pakkes i stanniol og lægges i køleskabet i mindst 1 time.

Med en skarp kniv skæres hver stang i 15 skiver, anbringes med god afstand på en bageplade med bagepapir. De vil løbe ud til ca 8 cm i diameter. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca 8 minutter. De skal stå på pladen, til de er halvkolde, da de er meget sprøde og nemt knækker.

Ved serveringen lægges de sammen 2 og 2 med flødeskum tilsat vanille


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (15 stemmer)

Opskriften er vist 11667 gange,
og udskrevet 141 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu