Bananbrød II

Bananbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 bananer (gerne meget modne og bløde)
50 g.valnødder
125 g.puddersukker
125 g.hvidt sukker
1 dl.græsk yoghurt 9% cremefraiche eller alm. yoghurt naturel
2 æg
125 g.smør
250 g.hvedemel
2 tsk.kanel
1 tsk.allehånde
2 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Kom bananer og valnødder i foodprocessor, eller mos dem med en gaffel. Bland sukker, puddersukker, yoghurt, æg og smør i, indtil massen er lind og ensartet. Bland mel med krydderier og bagepulver i en stor skål. Hæld bananmassen over i melet, rør det hele sammen og hæld i en smurt sandkageform. Bag ved 175 grader i 70 minutter. Kom evt. sølvpapir eller bagepapir over formen de sidste 15 minutter, så brødet ikke bliver branket.

Vent med at skære brødet, indtil det er afkølet, gerne til dagen efter. Spis som kage eller med smør på.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16703 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu