Kinesiske sichauanfrikadeller med chili og ingefær
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Hak peberfrugten meget fint - som hakket persille. Rør kødet sammen med peberfrugt, finthakket chili og ingefær samt knust hvidløg. Tilsæt vineddike, sojasauce, sukker, salt og peber. Form farsen til 8 små aflange eller runde frikadeller. Varm olien på en pande ved god varme. Læg frikadellerne på panden. Brun dem ca. 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem ca. 3 minutter på hver side. Sæt evt. frikadellerne på træspid ved servering.
Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i tynde skrå skiver og kog dem næsten møre i bouillonen. Tilsæt sojasauce og sukker. Rør majsstivelsen ud i lidt koldt vand. Hæld jævningen i saucen og lad den koge godt igennem. Tilsæt groftsnittede forårsløg og smag saucen til med salt og peber. Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Skær en chili i tynde ringe og brug det til pynt. |
|
Opskriften er vist 12669 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Biri - 2014-02-02 10:23:12 Rigtig god krydring af kødet. Jeg supplerede med løg, æg og en hel del havregryn for at gøre farsen mere fast. I saucen kan man bruge flere grønsager, f.x. champignon, bladselleri, peberfrugt m.m., og hvis man tilsætter eddike og lidt mere sukker, bliver det sød-sur sauce. Marolle - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig opskrift, men jeg anbefaler, at man laver dobbelt så meget sovs eller i hver tilfælde kommer 1 dl boullion mere i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne