Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skagens natmad (Skaldyr under dyne)

Skagens natmad (Skaldyr under dyne), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 Skiverfranskbrød eller toast
 Sød sennep
125 g.Mayonnaise
 Karry
 Smør
160 g.Rejer
3 Æggehvider
 
Opskrift:
Smør franskbrød eller toast med smør og et tyndt lag sød sennep. Fordel rejerne på brødene. Pisk æggehviderne stive og rør dem med mayonnaise. Smag til med karry og sød sennep. Fordel mayonnaise massen over alle brødene. Bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min. ved 225 grader tilmayonnaise massen ligesom krakkelerer.

Den søde sennep kan erstattes af alm. sennep. Skift evt. rejerne ud med jomfruhummerhaler eller krabbekød. Skinke eller asparges kan osse bruges.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 32081 gange,
og udskrevet 777 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mogens   -  2011-01-11 12:28:04
Syntes det smager meget dårligt. Kan ikke anbefales :-(

Kristina  -  2008-07-21 18:10:57
Det smager fantastisk - specielt med skinke og asparges. Meget uenig med Morten!

morten  -  0000-00-00 00:00:00
aaaddd hvor det smagte aldrig har jeg smagt noget lignende.afskyeligt!