Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skagens natmad (Skaldyr under dyne)

Skagens natmad (Skaldyr under dyne), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

NatmadRet : Natmad - Diverse natmad

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt :





Ingredienser:
4 Skiverfranskbrød eller toast
 Sød sennep
125 g.Mayonnaise
 Karry
 Smør
160 g.Rejer
3 Æggehvider
 


Opskrift:

Smør franskbrød eller toast med smør og et tyndt lag sød sennep. Fordel rejerne på brødene. Pisk æggehviderne stive og rør dem med mayonnaise. Smag til med karry og sød sennep. Fordel mayonnaise massen over alle brødene. Bag dem midt i ovnen i ca. 10-12 min. ved 225 grader tilmayonnaise massen ligesom krakkelerer.

Den søde sennep kan erstattes af alm. sennep. Skift evt. rejerne ud med jomfruhummerhaler eller krabbekød. Skinke eller asparges kan osse bruges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (18 stemmer)

Opskriften er vist 29010 gange,
og udskrevet 728 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mogens   -  2011-01-11 12:28:04
Syntes det smager meget dårligt. Kan ikke anbefales :-(


Kristina  -  2008-07-21 18:10:57
Det smager fantastisk - specielt med skinke og asparges. Meget uenig med Morten!


morten  -  0000-00-00 00:00:00
aaaddd hvor det smagte aldrig har jeg smagt noget lignende.afskyeligt!