Skinkelasagne med tomatlåg

Skinkelasagne med tomatlåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.pastaplader naturel
0.5 spsk.olie
250 g.hakket skinkekød
1 porre
70 g.tomatkoncentrat
2-2.5 dl.vand
4 spsk.frisk estragon
 salt
 peber
 
3 æg
1 dl.yoghurt
 salt
 peber
 paprika
2 tomater
2 spsk.reven mozzarella
 
4 flutes
600 g.broccoli
 
Opskrift:
Olien varmes på panden og kødet brunes heri. Tilsæt 1 skiveskåret porre. Tomatkoncentrat og vand tilsættes sammen med krydderierne. Lad saucen koge i 5 minutter.

Æg og yoghurt piskes sammen og smages til med krydderierne.

Plader og skinkesauce lægges lagvis i et ovnfast fad. Æggeblandingen hældes over. Skiveskårne tomater lægges øverst og de pyntes med toppe af mozzarella og et drys paprika.

Bages i oven ved 200 grader C i ca. 30 minutter.

Serveres med dampet broccoli og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (25 stemmer)

Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 323 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare så super god!!!