Frittelle di mele

Frittelle di mele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
50 g.smør
1.25 dl.mælk
100 g.hvedemel
0.5 tsk.bagepulver
3 æg
1 prisesalt
 
 Æblerne:
2 store æbler
3 spsk.sukker
1 dl.rødvin
 olie til udbagning
 
 Yderligere:
2 spsk.sukker
0.5 tsk.finthakket mynte
 
Opskrift:
Smør og mælk opvarmes og hældes i skål. Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken. Del æggene i hvider og blommer. Pisk blommerne sammen og bland det i dejen. Stil dejen på køl 1 time. Imellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes. Skæres i 7 mm tynde ringe, bestrøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden. Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle. Bland sukker med finthakket mynte. Æggehviderne piskes stive sammen med en prise salt og vendes forsigtigt i dejen. Olien opvarmes. Æbleringede stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie og bages til de er gyldenbrune. Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret mens de stadig er varme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8637 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu