Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hård Lagkage

Hård Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ivan Hangstrup

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.margarine
500 g.sukker
1000 g.hvedemel
1 æg
1 tsk.hjortetaksalt/bagepulver
 
 Fyld:
 svesker
 creme
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes og æltes til en fast dej. Deles i 4 stykker der presses ud i formen. bages ved 200 grader til de er brune.

Lægges sammen med de kogte svesker og creme. Pyntes med flødeskum.

Tips:

Kagen skal helst stå et døgns tid efter den er lagt sammen i en tætsluttende pose. Absolut lækker og anderledes lagkage.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 22147 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kaj Jørgensen  -  2009-04-24 09:04:33
Den er nu bedst med hindbærsyltetøj mums