Oste og saltstænger

Oste og saltstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.frossen butterdej
1 æg
 groft middelhavssalt
 ost
 
Opskrift:
Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg. Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost. Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 18635 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-06-17 21:57:17
Er de fryseegnet?? Hvis ikke hvor lang tid før brug kan man bage dem?