Oste og saltstænger

Oste og saltstænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.frossen butterdej
1 æg
 groft middelhavssalt
 ost
 
Opskrift:
Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg. Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost. Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (9 stemmer)

Opskriften er vist 16750 gange,
og udskrevet 193 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Tina  -  2010-06-17 21:57:17
Er de fryseegnet?? Hvis ikke hvor lang tid før brug kan man bage dem?