Italiensk tomatsuppe

Italiensk tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :
Italiensk tomatsuppe, billede 4 Italiensk tomatsuppe, billede 1 Italiensk tomatsuppe, billede 2 Italiensk tomatsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 dl. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
7 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Tomaterne flås, hakkes groft og letsteger i den varme olie med hvidløg og friskhakket basilikum.

Heri hældes bouillonen. Suppen koger op, smages til med salt og peber og nydes med brød og måske en klat kold creme fraiche.


karakterer:
Opskriften er vist 135703 gange,
og udskrevet 4006 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (61 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2322 (553 kcal)
KJ pr. Pers. 580 (138 kcal)
Vægt ialt 1606 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 144 KJ (34 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2014-11-04 09:51:13
Jeg må være ærlig at jeg lave studenter udgaven hvor jeg bruger dåse tomater, men den er stadig god.

nadia  -  2013-03-28 11:29:55
man skal jo heller ikke putte tør man skal putte FRISK basilikum

Per Johansson  -  2011-03-05 12:58:58
Fantastisk opskrift...Tak.O)

  -  2010-09-19 18:27:33
Jeg puttede tørret basilikum i i stedfor. Den smager absolut ik godt, så den ryger ud :(

  -  2010-01-17 23:58:08
Skal "skralden" af tomaterne?

Sidsel  -  2009-02-10 21:05:21
Orv, du har gjort meget ud af det!! Ros ;)

Lisbeth  -  2008-12-08 16:13:10
Den lyder lækker og skal prøve at lave den til aftens mad i aften. :-)

Philip  -  2008-11-13 16:55:30
hvorfor hvidløg

susanne  -  2008-08-22 17:01:42
god opskrift med mange muligheder, jeg tilføjede to stærke røde friske chilier hvilket var rigtig lækkert, næste gang vil jeg prøve med lidt kylling samt nogle små pasta skruer.