Grøntsagstimbale

Grøntsagstimbale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.persillerod gulerod pastinak eller selleri
2 spsk.smør
1 dl.fløde 13%
2 æggeblommer
 salt
 peber
4 små folieforme
 
Opskrift:
Skræl persillerødderne/grønsagerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i letsaltet vand, til de er møre og lad dem afdryppe i en sigte. Smelt smørret og svits de kogte persillerødder/grønsager uden at de bruner. Krydr med salt og peber og blend dem til en puré. Afkøl puréen. Pisk æggeblommer med fløde og rør det i den afkølede puré. Smør folieformene med olie og fordel puréen heri. Bag puréen i vandbad ved 175 grader i ca. 25 min., til massen er stivnet. Ved servering vendes timbalen ud på tallerknen.

Tips:

Timbalerne er lavet med persillerod, men kan sagtens tilberedes med andre grønsager. Et flot og dekorativt tilbehør til gæstemad.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 42011 gange,
og udskrevet 1123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu