groft salt (2 til kinaradisen og 1 til gulerødderne) 3 tsk. groft salt (2 til kinaradisen og 1 til gulerødderne)
et lille bundt purløg et lille bundt purløg
en lille stærk chili en lille stærk chili
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
Opskrift:
Kinaradisen og gulerødder skrælles og skæres i 5 cm lange tynde strimler.
Disse blandes hver for sig med salt, 2 tsk til kinaradisen og 1 tsk til gulerødderne.
Det hele trækker ca. 1 time.
Purløg hakkes fint, og chili skæres i tynde strimler. Væden vrides fra kinaradisen og gulerødderne, hvorefter de blandes i en salatskål. Purløg placeres i en bunke på toppen af salaten. Olien varmes op, chilien svitses heri, hvorefter den skoldhede olie med chili hældes over purløgene. Salaten blandes godt, hvorefter den er klar til servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 43311 gange, og udskrevet 775 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider