Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Squashkage med ostecreme

Squashkage med ostecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 60 minutter

Indsendt af : Sus

Indsendt :


Squashkage med ostecreme, billede 4 Squashkage med ostecreme, billede 1 Squashkage med ostecreme, billede 2 Squashkage med ostecreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

280 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
40 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Glasur:
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Æg og sukker piskes hvidt og skummende. Heri røres olie, mel samt bagepulver og krydderier. Vend til sidst revet squash og hakkede nødder (kan udelades) i.

Bages i bradepande ca. 23 X 33 cm. med bagepapir ved 175 grader C. alm. ovn i 40 minutter.

Alle ingredienserne til glasuren røres sammen og kommes på kagen efter afkøling.

Tips:

Smager rigtigt godt til en kop the.
Børnene elsker denne kage!


Beskrivelse:
En klassisk kage som i udførelse minder meget om gulerodskage, men det gør den jo bestemt ikke ringere.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (340 stemmer)

Opskriften er vist 593826 gange,
og udskrevet 14532 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13851 (3297 kcal)
KJ pr. Pers. 1154 (274 kcal)
Vægt ialt 1223 gram
Vægt pr. Pers. 101 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1132 KJ (269 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 39.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Alice Bak   -  2020-08-23 11:43:48
Den er super god

  -  2020-08-03 12:19:37
jeg brokket hadselnøder og rasted dem på panden det skal man prøve uden olie til at skalden faldte at og blendet dem med lav varme ca 5 min

Catja  -  2020-07-19 13:14:24
Delte op og tog 50/50 sukker/brunfarin, droppede æble og brugte en halv squash i stedet. Tilføjede også lidt stødt ingefær. Brugte mere mel end i opskriften (nok grundet det ekstra squash) samt det var stenformalet, giver lidt mere bid. Bagt i rund form. 3 store tsk bagepulver. God kage:-)

Bobby   -  2020-07-02 16:36:54
Kan man bruge sødemiddel til denne kage isteddet for sukker

Michella, 33 år  -  2020-05-10 15:23:06
Jeg elsker den her opskrift/kage. Det er min YNGLINGS kage!! Og så elsker jeg også ostegladsuren. Uf! Tip: jeg putter kun Ca. 158 g. Mel i, får så Blir den lidt mere klistret og det kan jeg bedst lide.

Annette Juul Gade  -  2020-04-07 18:36:49
Lækker kage. Dejlig luftig, krydret og meget fedtfattig. Elsker “ glasuren” som sætter prikken over i’et.

Ulrik  -  2020-03-23 22:26:11
Smager super godt

  -  2019-10-20 12:25:23
Istedet for ostecreme, kommer jeg mørk pålægschokolade på.

Alexander 14år  -  2019-08-18 16:01:40
det er en rigtig god kage hvis man ikke kan lide squash (man kan ikke smage squash) og har en hel plante i haven

Per  -  2019-04-19 09:45:29
squashkage med flødeostglasur er en af mine favoritter :)

Line   -  2019-02-07 11:56:46
Jeg bagte kagen til mine gæster igår aftes. De og jeg var vilde med den! Den skal helt sikkert bages igen. Kan kagen mon fryses? Tænker på hvordan osteglasuren mon klarer frostgraderne?

Ellen Rindom  -  2018-10-01 16:10:08
Ellen 01.10.18 Super lækker kage. , som er let at bage.Jeg tilføjede både valnødder og mørkt hakket chokolade. Elsker ostecremen. Mums.

Dorte Klausen  -  2018-07-17 09:15:30
Familien og vores gæster elsker denne kagen!

Ulla  -  2018-07-10 17:51:38
Kedelig og smagløs. Dog uden glasuren, som nok kunne redde noget. Jeg brugte 1 dl rørsukker, og to tsk kanel, som en anden foreslog. Dejen hældte jeg i en rund springform, da jeg kunne se en form på 25 x 35 cm ville blive alt for stor. I den runde springform blev kagen (portionen til 12 personer) højst 2 cm høj.og den smager ingenting af. Godt jeg ikke skulle have gæster til den. Jeg bager den ikke igen.

Rasmus   -  2017-08-27 08:53:22
Fulgte opskriften (dog uden nødder) , og den blev super lækker. Det er blevet den nye favorit herhjemme. Mmm

Mie dam  -  2016-08-13 12:23:55
Mega lækker kage. Den er ikke lige frem sund..... Men pyt med det..... Dine gæster vil elske dig for at bage denne her kage❤️ Den passer til enhver lejlighed👍

AM  -  2016-08-11 21:02:01
Min kage hævede næsten ikke snøft... Al for meget olie- det skal ændres næste gang jeg bager kagen 😉

Inger   -  2015-07-09 08:11:00
Rigtig lækker kage. God konsistens. Jeg undlod kanel og tilføjede szecuan-peber+ en halv tsk. nelliker ... Det blev lækkert. Næste gang vil jeg prøve at komme kakao i og chokoladestykker i stedet for nødder, for jeg er virkelig vild med konsistensen af kagen og tror, at det er en god grundopskrift til at lege med smagsindtryk.

Pernelle  -  2014-09-04 13:16:43
Syntes den er temmelig tør. Desværre.. Og mindre sukker, det er dog en smagssag :)

Maria  -  2014-09-04 11:41:58
God kage og fantastisk glasur.!

Wivi  -  2014-09-02 19:07:02
Smager gule squash og grønne squash ens?

Pia  -  2014-07-03 21:00:57
Super lækker kage...

Søren  -  2013-09-13 05:00:34
Bedste kage ever

Christina  -  2012-09-12 22:48:13
På ingen måde fedtfattig! Den smagte dog okay.

AnjaRasmussen  -  2012-08-04 22:36:35
Super opskrift, gkorde dog som Gitte skrev, reducerede sukker til 1 dl, og bagte denne portion som muffins, undlod glasur, det kan sagtens undværes:-)

Camilla  -  2011-09-20 15:45:14
Kanon god kage, også meget god som muffins.. den behøves ikke kanelen efter min mening.. Den skal snart laves igen

  -  2011-05-12 22:02:53
Super lækker glasur. Lavede den helt uden smør og den blev bare lækker. Men har selvfølgelig ikke prøvet at lave den med smør. KAN KLART ANBEFALES AT LAVE DEN UDEN SMØR, hvis man vil spare endnu mere på kalorierne. :D

Maria  -  2010-10-02 14:55:08
Skal der mere mel hvis jeg reducerer sukkeret?

Nina  -  2010-06-01 09:25:47
Det er den bedste kage .Jeg bruger mandler.

Gitte  -  2010-05-30 17:58:02
Tak for opskriften. Så fik jeg prøvet denne opskrift, men med nogle af forslagene som andre brugere har tilføjet. Jeg har bagt dem som muffins og de er blevet rigtig fine :-). Inspireret af kommentarerne fra de andre brugere har jeg fulgt opskriften og ændret på følgende.. 1) jeg brugte 2 tsk kanel, i stedet for 1. 2) jeg brugte 1 dl rørsukker, i stedet for 3. Perfekt søde til mig. NB. til spørgsmålet nedenfor om hvad 4dl squash svarer til, så fandt jeg at 1 squash - for mit vedkommende, når det var revet - svarede til 5 dl.

Susanne  -  2009-10-19 15:58:19
Jeg har vist fundet mig en favoritkage:)

Louise  -  2009-10-12 10:42:06
Den er rigtig god, smag den??

Per  -  2009-09-29 16:21:16
Du kan evt. helt undvære glasur, ellers kan du lave en glasur af flormelis og kogende vand.

heidi  -  2009-08-21 09:32:09
hej hvad kan jeg putte i glasuren da vi ikke spiser ost

Kagemor  -  2009-05-18 12:59:54
Rigigt god og nem. Bruger dog med fordel brun farin istedet for sukker;) Men dejlig "sund" kage. Kan kun anbefales

  -  2009-03-06 16:21:40
Rigtig god, men man kan godt komme idt mindre squash i, og meget meget mindre sukker, 1 dl sukker eller sådan noget.

Mille  -  2008-08-06 11:12:12
Er denne kage virkelig til 10 personer? Min familie på 4 spiste den på en dag. Sygt god kage =)

Mette  -  2007-10-25 14:17:16
SKAL der flormelis i glasuren?

Christina R  -  2007-09-24 12:20:12
Rigtigt rigtigt lækker, og utroligt nem at lave med børn

Janne  -  2007-08-14 17:39:10
Lækker kage - bare lidt for svampet. Den skal mindst have 1/2 time i ovnen

  -  2007-05-24 18:37:25
jeg syntes den smager lækker......

Karen  -  2007-03-30 10:57:13
Erstat gerne sukker med brun farin. Der er færre kalorier i!! LÆKKER kage :-)

bofællen  -  2007-02-25 23:27:22
utrolig lækker kage, der også kan fryses ned og holder smag og konsistens ved optøning. Den vagte lykke.

mona  -  0000-00-00 00:00:00
den er god man kan godt la vær med sukker og glasur så er den også god

mette  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker kage. Prøv halv hasselnødder og halv valnødder. Den er meget sød, det gør ikke noget, hvis man putter mindre sukker og mere mel i, efter min mening.

Christina  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen er lækker og luftig, men synes den er alt for sød.. vil prøve at bage den med kun 2 dl sukker

Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Super god kage ,jeg har brugt 2 tsk kanel i kage .

julie  -  0000-00-00 00:00:00
alle elsker denne kage. jeg putter lidt kanel i glasuren, det er super godt

Rio  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god. Kan sagtens tåle lidt mere kanel.

Anna Julie  -  0000-00-00 00:00:00
Gør kagen mere børne venlig ved at lave den om til muffins. Fyld ca 35 muffinsforme 2/3 op, og bag dem v/175gr i 15-20 min.

Beate  -  0000-00-00 00:00:00
Ja, og smørret i glasuren kan sagtens udelades. Brug evt. lidt mere flødeost eller fromage frais i stedet.

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her