Sellerisuppe med kardemomme

Sellerisuppe med kardemomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Suppe:
2 mellemstore selleri
2 porrer
2 fedhvidløg
1 spsk.smør
3 stor spsk. madras Karry
1 tsk.kardemommefrø- den skaller
10 dl.stærk hønsefond- og den skal være stærk
5-10 dl.vand
 salt
 peber
 
 Skum:
2 dl.piskefløde
50 g.ingefær
1 appelsin fintrevet skal heraf
1 lime saft heraf
 salt
 
Opskrift:
Start med at piske fløden til skum. Bland med krydringen og stil det lunt så det syrner. Hvis man ikke synes man har tid til det bruger man creme fraiche i stedet for fløde.

Rens og skær grøntsagerne i meget store tern. Klar porrerne i 1 spsk. smør. Når de er klare kommes karry og kardemomme i, og steger til det dufter. Kom fond, vand, salt og peber i og kog sagte til grønsagerne er meget møre.

Kom det hele i foodprocessor og kør til det er helt jævnt.

Spis suppen brændende varm, med en klat skum oveni.

De to ting sammen gør underværker ved hinanden.





karakterer:
Opskriften er vist 11964 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu