Sellerisuppe med kardemomme

Sellerisuppe med kardemomme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Suppe:
2 mellemstore selleri
2 porrer
2 fedhvidløg
1 spsk.smør
3 stor spsk. madrascarry
1 tsk.kardemommefrø- den skaller
10 dl.stærk hønsefond- og den skal være stærk
5-10 dl.vand
 salt
 peber
 
 Skum:
2 dl.piskefløde
50 g.ingefær
1 appelsin fintrevet skal heraf
1 lime saft heraf
 salt
 
Opskrift:
Start med at piske fløden til skum. Bland med krydringen og stil det lunt så det syrner. Hvis man ikke synes man har tid til det bruger man creme fraiche istedet for fløde.

Rens og skær grønasgerne i meget store tern. Klar porrerne i 1 spsk smør. Når de er klare kommes carry og kardemomme i, og steger til det dufter. Kom fond, vand, salt og peber i og kog sagte til grønsagerne er meget møre.

Kom det hele i foodprocessor og kør til det er helt jævnt.

Spis suppen brændende varm, med en klat skum oveni.

De to ting sammen gør underværker ved hinanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10882 gange,
og udskrevet 280 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu