Ispanak corbasi spinatsuppe

Ispanak corbasi spinatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
1 peberfrugt
2 løg
1 ds.flåede tomater
2 spsk.margarine
500 g.grødris
2 tsk.salt
1 tsk.peber
1 tsk.paprika
15 dl.kogende vand
100 g.grov bulgur
 
Opskrift:
Margarinen smeltes. Heri kommes kødet, de snittede løg, hakket peberfrugt og flåede tomater. Det brunes godt, hvorefter den fint snittede spinat og krydderierne tilsættes. Der røres rundt nogle minutter til spinaten er ble vet lidt blød, hvorefter vandet hældes i. Suppen koger nu under låg i 15 min. Bulguren kommes i og retten koger yderligere 15 min. Suppen serveres med brød (simit). Retten kan fryses og genopvarmes i en gryde tilsæt evt. lidt mere vand.





karakterer:
Opskriften er vist 12028 gange,
og udskrevet 206 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg kender den mad godt, der skal ikke være ris i, og spianten skal være ca. 500-700 gram, plus jeg ved ikke hvor meget en normal vandglas fyldt bulgur vejer, men det skal bare være en glas fyldt bulgur, resten passer sådan nogenlunde, og man behøver faktisk ikke bruge kød til denne her suppe

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg undrer mig yderligere over at der skal 500 gr. grødris i?? Det står der ikke nogen steder i beskrivelsen. Skulle det måske være 500 gr. spinat???

  -   2005-01-01 01:01:01
Spinaten synes at mangle i "ingredienser". Det er vel ikke en spinatsuppe uden spinat?. Hvis nej, hvad skal mængden af spinat da være? På forhånd tak for svaret.