Cremet spinatsuppe med kylling

Cremet spinatsuppe med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Bælgplanter - Spinat

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
1 spsk.olie
1000 g.kyllingestykker
1 hakket gulerod
2 hakkede bladselleristilke
1 hakket løg
6 sorte peberkorn
2 fedhakket hvidløg
1 bouquet garni
800 g.hakkede kartofler
500 g.spinat
1.25 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Varm olien op i en stor gryde, kom kyllingestykkerne ned i hold og brun dem godt. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Hæld overflødigt fedt til side, men lad der være 1 spsk. tilbage i gryden. Læg kødet tilbage i gryden sammen med gulerod, bladselleri, løg, peberkorn, hvidløg, bouquet garni og 1 1/2 liter vand.

Bring suppen i kog, sæt varmen ned og lad det simre i ca. 40 minutter. Si det og hæld suppen tilbage i gryden. Tag kyllingekødet af benene, skær det i strimler og sæt det til side.

Kom kartoflerne i gryden (til suppen). Bring suppen i kog, sæt varmen ned og lad det simre, til kartoflerne er møre. Kom spinatbladene i og lad dem koge, til de er faldet sammen. Kør spinat og kartofler i en foodprocessor, til det er fint hakket.

Hæld det tilbage i gryden. Tilsæt det strimlede kød og rør fløden i. Krydr efter smag. Varm forsigtigt op før serveringen. Suppen må ikke koge.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17957 gange,
og udskrevet 386 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu