Dybstegte kammuslinger

Dybstegte kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Dybstegte kammuslinger, billede 4 Dybstegte kammuslinger, billede 1 Dybstegte kammuslinger, billede 2 Dybstegte kammuslinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 fedhvidløg
0.5 citron reven skal heraf
3 spsk.hk. persille
50 g.fedtstof
 salt
 peber
 
8 store kammuslinger
1 æg
 rasp
 
 vindruekerneolie til dybstegning
 
3 dl.blandet salat
 
Opskrift:
Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i fedtstoffet, og det stilles koldt.

Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.).

Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (37 stemmer)

Opskriften er vist 66493 gange,
og udskrevet 2094 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pjuske  -  2011-05-27 13:51:12
Simpelthen super lækre. tak for opskriften :)

Claus   -  2010-11-26 13:08:17
Lækker ret. Muslingens smag er lidt neutral, men sovsen er fantastisk. Muslingerne skal tilberedes med omtanke, idet du arbejder med kogende olie. Vær opmærksom på tilpas temperatur og tilpas kogetid. Hurtig og lækker gæsteret. Velbekomme.

Cille  -  2009-01-07 18:02:13
Fantastisk mad! Selve muslingen smager ikke af så meget, men sovsen er simpelthen rettens finito. Et 10-tal herfra :D