Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosris I

Abrikosris I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Indien - Indisk - Indiske

Indien - Indisk - IndiskeKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
1 stort løg
1 spsk.olie
240 g.basmati eller parboiled ris
5 dl.grønsagsbouillon
1-2 tsk.masala
100 g.usvovlede halverede abrikoser
 


Opskrift:

Løget hakkes fint, og svitses i olie - dog uden at de tager farve. Risene svitses med et kort øjeblik.

Bouillon, masala og abrikoser røres i. Simre under låg i ca. 12 minutter, trækker herefter i yderlig ca. 12 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (19 stemmer)

Opskriften er vist 23601 gange,
og udskrevet 421 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-03-15 17:01:40
Lækkert! Og lige en klat smør oveni, når risene skal trække :-) mums mums