Dybstegte ris

Dybstegte ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
320 g.kogte basmatiris
0.5 spsk.majsstivelse (maizena)
1 æg
 fritureolie
 
Opskrift:
Dybstegte ris – Ris, majsstivelse og æg røres sammen. Risblandingen lægges på en bageplade som er beklædt med bagepapir. Oven på risblandingen lægges endnu et stykke bagepapir, og blandingen rulles ud til en firkant på ca. 15 x 20 cm. Øverste lag bagepapir fjernes nu, og bagepladen stilles midt i ovnen ca. 30 minutter ved 150 grader.

Rispladerne skæres ud i 12 firkanter på ca. 5 x 5 cm. Opvarm fritureolien i en gryde, til den er meget varm. Rispladerne dybsteges til de er gyldenbrune. Risfirkanterne tages herefter op med en hulske og lægges på lidt køkkenrulle, så overskydende olie kan dryppe af


karakterer:
Opskriften er vist 16600 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu