Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dybstegte fiskekroketter

Antal:

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskOprindelsesland : Vietnam - Vietnamesisk - Vietnamesiske

Kilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
450 g.fast hvid fiskefilet uden skind
125 g.kartoffelmel
0.5 dl.kokosmælk (eller vand)
 salt
 peber
1 spsk.friske korianderblade hakkede
1 tsk.presset hvidløg
1 sammenpisket æg
 lidt hvedemel til panering
 olie til dybstegning
 salatblade til pynt
 


Opskrift:

Fjern eventuelt ben fra fisken og skær den i små stykker. Blend fisken til en pasta sammen med kartoffelmel og kokosmælk, som tilsættes lidt efter lidt.

Rør fiskefarsen med salt, peber, hakkede koriander, hvidløg og æg. Sørg for at alt bliver godt blandet. Form fiskefarsen til 20 - 24 små kugler, som rulles i mel.

Varm olien i en wok eller en frituregryde, til den er 180 grader varm. Dybsteg fiskekroketterne i hold - steg dem i 3 - 4 minutter, eller til de er gyldenbrune. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem straks på et leje af salatblade, eventuelt sammen med en krydret fiskesauce, til at dyppe fiskekroketterne i.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)

Opskriften er vist 11663 gange,
og udskrevet 187 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Dybstegte fiskekroketter

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu