| |
|
Kinesiske kåldolmer (Fedtfattig)
Kinesiske kåldolmer (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Kålbladene skilles og koger 5 minutter i letsaltet vand. Tages op og lægges til afdrypning.
Farsen røres af. hakket svinekød, hakket løg, mel, salt, æg, mælk, peber og ingefær.
En skefuld fars lægges på hvert kålblad, som rulles sammen og lægges i et ildfast fad. Bouillon hældes over.
Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn ca. 40 minutter
Serveres med kogte kartofler.
Tips:
Der kan laves en sauce af bouillonen i fadet, som jævnes og farves let med lidt kulør.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3
(13 stemmer)
Opskriften er vist 91628 gange, og udskrevet 2441 gange.
| |
|
|
KJ total 9043 (2153 kcal)
KJ pr. Pers. 2260 (538 kcal)
Vægt ialt 2876 gram
Vægt pr. Pers. 719 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 314 KJ (74 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 8.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Claus - 2010-02-20 19:05:47 Desværre en ret kedelig ret uden særlig meget smag synes jeg
Anja W - 2009-02-20 11:07:00 Super nem ret som er billig og hurtig smager godt og mætter rigtig godt
|
|