Rødsalat, dybstegt

Rødsalat, dybstegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 små aflange rødsalat
1 sammenpisket æg
 hvedemel
 rasp
 olie til stegning
 
 Pesto:
50 g.hasselnødder
60 g.parmesanost
1 dl.olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær salaten i fire dele og vend den først i æg og mel og dernæst i rasp.

Varm olie i en rummelig gryde og steg salaten, indtil den er gylden. Læg salaten på fedtsugende papir og drys med salt.

Bland hasselnødder med parmesan, olivenolie, salt og peber. Server pestoen til den lune salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 4590 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu