Rødsalat, dybstegt
Hovedingrediens : Salat - Diverse salater / Salathoved Indsendt : |
|
|
Skær salaten i fire dele og vend den først i æg og mel og dernæst i rasp.
Varm olie i en rummelig gryde og steg salaten, indtil den er gylden. Læg salaten på fedtsugende papir og drys med salt. Bland hasselnødder med parmesan, olivenolie, salt og peber. Server pestoen til den lune salat. |
|
Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne