Aubergine purre Bulgarsk

Aubergine purre Bulgarsk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Bulgarien

BulgarienIndsendt :

Ingredienser:
2-3 auberginer
4-5 peberfrugter
2-3 tomater
3-4 fedhvidløg
 persille
 vinegar
 solsikkeolie
 
Opskrift:
Skræl auberginerne og skær dem i små stykker. Steg dem på en meget varm pande i olie. Tilsæt de terningskårne tomater og de knuste hvidløg. Bland olien, vineddiken og auberginepastaen sammen med salt, og server på en lille tallerken og pynt med finthakket persille.

Ristet brød eller nybagt brødboller gør sig fint her, sammen med et krus herligt afkølet øl.


karakterer:
Opskriften er vist 25556 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-09-24 10:48:30
Hvad med persillen? Serveres retten kold eller varm?

Marianne  -  2008-07-31 10:35:09
hvad med peberfrugterne????