Kinesiske Kyllingevinger med ingefær

Kinesiske Kyllingevinger med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :
Kinesiske Kyllingevinger med ingefær, billede 4 Kinesiske Kyllingevinger med ingefær, billede 1 Kinesiske Kyllingevinger med ingefær, billede 2 Kinesiske Kyllingevinger med ingefær, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.kyllingevinger, 3 leds
3 fedhvidløg, knuste
2 spsk.frisk ingefær, revet
 saft af en stor citron
3 spsk.sojasauce
3 spsk.Akaciehonning
0.5 tsk.chilipulver
 Salt
 friskkværnet peber
 
 
1 citron
 
Opskrift:
Fjern det yderste led af vingerne og kog dem til hønsebouillon. Skær vingerne i to dele. Bland hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce, honning og chillipulver. Dæk vingerne med marinaden og stilles koldt natten over.

Forvarm ovnen til 220 grader. Tag vingerne op af marinaden og læg dem i et enkelt lag på bradepanden. Steg vingerne ca. 20 - 25 min. Dryp dem flere gange med marinaden, til den er brugt. Læg vingerne på et fad og hold dem varme.

Hæld hønsebouillon i bradepanden og kog den ind, til den er siurpsagtig og hæld denne sauce over hver vinge. Serveres rygende varme med citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 27866 gange,
og udskrevet 388 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu