Markaronigratin med kalkunbacon

Markaronigratin med kalkunbacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Markaroni

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tina Egebjerg

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.kalkunbacon
2 spsk.olivenolie
3 gulerødder
2 grønne peberfrugter
2 courgetter a ca. 300g
400 g.makaroni
10 dl.vand
75 g.smør/margarine
50 g.hvedemel
5 dl.mælk
2 æg
 salt
 friskkværnet peber
125 g.reven mozzarella
 
Opskrift:
Skær baconskiverne i smalle strimler og rist dem på en pande i den varme olie. Læg dem over på et stykke køkkenrulle. Skær gulerødderne i skiver. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i strimler. Flæk Courgetterne to gange på langs og skær dem i terninger. bland urterne og rist dem i olien fra baconen under omrøring i 4-5 minutter. krydr dem med salt og peber. Bræk makaronien i mindre stykker og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Lad dem koge i 10 minutter. Rør, så de ikker klæber sammen. Hæld vandet fra. Kom dem i et ovnfast fad og bland med urterne. Drys det med baconen. Bag smør og mel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt. Lad det koge igennem, tag gryden af og rør æggene i et ad gangen. Krydr opbagningen mad salt og peber, fordel den over fadet og drys med ost. Bag retten på næstnederste rille i ovnen i ca. 50 mim. ved 190 grader. Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7204 gange,
og udskrevet 143 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu